La Strella als groepslocatie


Zou jij je met vrienden, familie, studiegenoten, schilderclub, koor, of collega's een tijdje willen afzonderen om je inhoudelijk te kunnen verdiepen in wat jullie samenbrengt?

Cascina Strella blijkt daar een geschikte locatie voor te zijn. Het boerenhuis ligt verstopt tussen wijngaard, bos en bergen in Piemonte. Het heeft tien slaapplaatsen. Een grote binnen en buitenkeuken. Een hooizolderruimte om te verstillen, te bewegen of te creëren. Met wandelingen, (buiten)koken, of een marktbezoek kun je het programma aanvullen. Wij willen naar gelang de wens, het ontbijt, de lunch en/of het diner verzorgen waardoor je je met elkaar geheel kunt wijden aan de inhoud van jullie samenzijn.Ook inhoudelijk kunnen we meedenken en dragen wij graag bij. Vanuit kunstzinnig (fotografie/toneel) perspectief en biografisch (bewustzijn krijgen voor innerlijke processen) perspectief.

Richt je vragen en wensen aan: Sanna.a.dia@gmail.com

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

CONTACT US

Reg. Bovina Strella 50 - 12073 - Ceva - (CN) - Italia

Tel: +39 340 1958654

© 2019 by Sanna & Floris.